ezt azért készítettem el így, mert az eredeti terv Feketeerdő torta volt, csak se időm, se kedvem nem volt ahhoz :D
Hozzávalók: 6 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 15 dkg liszt, 5 dkg kakaó, 1 üveg meggybefőtt (magozott), tejszínhab, csokireszelék.
Elkészítés: A tojássárgákat a cukorral és a kakaóval habosra keverjük, majd a lisztet és a keményre vert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk a kakaós masszába. Kivajazott, lisztezett formába öntjük, beleszórjuk a meggyet és közepes hőfokon sütjük. Ha már szépen feljött, megszurkálom és ha nem lesz ragacsos a tű, akkor ki lehet venni. A tetejére tejszínhabot (1 csomag vaníliás cukorral felverjük a habtejszínt egy kicsit, majd 1 csomag habfixálót teszünk bele és tovább verjük, míg kemény nem lesz) teszünk és megszórjuk csokireszelékkel.
notehát csak levált ez a gasztro vonal az előzőről(:
VálaszTörlésigen,levált :D:D
VálaszTörlés